1 Mart 2016 Salı

AVAKADO YATAĞINDA TURP OTU



Bu gün istedim ki, yeni yaşıma yeni bir lezzetle gireyim. Deneysel mutfak hali…
Uzun uzun yazmak istemiyorum….Şık sunumu ve lezzeti ile sofralarınıza keyif verecek .Denemek sizden..
Turp otu haşlanması ve sunulması ile ilgili bilgileri daha önce  paylaşmıştım.



Malzeme ve hazırlanışı:
Haşlanmış turp otunu  soğumaya alın. Diğer yandan avakadonuzu kaşık ile oyarak içini kabuğundan ayırın.


 Blendra aldığınız avakadonuza 1 çorba kaşığı zeytinyağı,2 diş ezilmiş sarımsak, tuz ve limon suyu ekleyerek iyice ezin.


Servis tabağına aldığınız avakadonuza haşlanmış turp otunu ekleyin. Zeytinyağ, limon, pulbiber ve tuzu dan oluşan sosu bir kasede hazırlayın. Servis esnasında sosu ekleyin..Siyah zeytin ve domates ile süsleyin…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder